051 425 521

Bodyflex – aerobna dihalna gimnastika, osnovana za hujšanje. Pravzaprav je BODYFLEX edinstven sistem za pomlajevanje in ozdravlenje telesa.

Vaje v tem programu so idealne za ljudi, ki morda niso dovolj fizično pripravljeni. Učinek izgube teže najbolje zaznajo ljudje s prekomerno maščobno maso, ostali zaznavajo ton celotnega telesa, izboljšanje splošnega fizičnega in čustvenega stanja, pa tudi:

Obstajajo študije, ki kažejo, da

🎈V eni uri teka izgori 700 kcal;

🎈v eni uri aerobike – 250 kcal.

🌞BODYFLEX vadba – 3500 kcal!

Poleg tega aerobno dihanje sproži limfni tok in izzove masažo notranjih organov. Na splošno program izboljšuje metabolizem in kot rezultat – odlično zdravje.

Komo je program namenjen ?

Ta program je idealen za mlade matere in ženske, ki načrtujejo povrnitev figure po porodu, pa tudi zaposlene dame in samo tiste, ki  želijo postati popolne. Ta praksa je namenjena kurjenju maščob na problematičnih delih in zategovanju povešene kože.

Kako potekajo vadbe?

Treba je sestaviti skupino, ki jo bom vodila od začetka (analiza) do popolne izvedbe usposabljanja. Prvih nekaj ur bomo posvetili analizi pravilnega dihanja in pravilnemu izvajanju vseh poz.

V klasičnem programu je le 12 vaj, so preproste, večinoma statične, a brez pravilnega dihanja ne delujejo.

Spletno usposabljanje  je najprimernejša oblika tega treninga, saj je najbolje, da se gibanje telesa izvaja zjutraj na prazen želodec pred zajtrkom.

Obstajajo tudi medicinske kontraindikacije za fitnes vadbo Bodyflex:

 

Dejstva za skeptike

S preučevanjem različne predmetne literature lahko ugotovite, da maščoba neposredno uničuje kisik. In da se postopek začne, vam ni treba teči, skakati, igrati  na prostem. Telesu lahko dodate kisik na preprost način, ne da bi izpostavljali svoje telo bolečim fizičnim naporom.

“Bodyflex” vam vzame le 30 minut časa in vam vrača  edinstven učinek, kar je opazno že po 7 dneh. Zelo pogosto se ljudje, ki prvič slišijo za ta program, so do tega  skeptični.  Ko pa ljudje vidijo rezultat svoje mnenje hitro spremenijo in se želijo vključiti v ta program