051 425 521

BEE Bodypump  je vadba z utežmi (drog in prilagodljive uteži), ki je zasnovan tako, da povzroči pospešeno izgorevanje maščob. Izboljšuje mišični tonus, mišično moč in vzdržljivost v moči, oblikuje telo ter povečuje mišično ravnovesje, stabilnost trupa in sklepov. Pri vadbi boste izgubili odvečno težo, telo definirali, obvladovali stres, krepili spodnji in zgornji del telesa, krepili trebuh in izvajali koreografske elemente.

Zasnovana z elementi vaj fitnesa, ki vsebuje vaje za celo telo, ki vas sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca! Pravilno izvajana in nadzorovana aerobna vadba spodbudno vpliva na celo telo. S primerno vadbo lahko razvijamo in vzdržujemo fiziološke in motorične sposobnosti, zvišujemo imunsko odpornost. Med vadbo aktiviramo in krepimo vse velike mišične skupine, s tem oblikujemo telo in vzdržujemo njegovo kondicijo, z razteznimi vajami pa poskrbimo za gibljivost. Ker je ura Body namenjena tudi druženju, zabavi in sprostitvi pa tako zadovoljimo tudi naše psihične in sociološke potrebe. Po vadbi se počutimo napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive.

Komu je vadba namenjena?

Primerna tako za ženske kot moške, začetnike, rekreativce, športnike in plesalce, če le nimate težjih poškodb ali bolezni. Vsaka vaja ima več različnih izvedb (lažje in težje), tako se med samo vadbo prilagaja intenzivnost vadbe posamezniku glede na telesno pripravljenost